tiistai 31. toukokuuta 2016

Ect

Kevät oli raskas. Uusia lääkkeitä on kokeiltu. Ei auta. Yli vuosikymmenen olen yrittänyt elää rikkinäisen mielen kanssa. Niinpä on päädytty tähän. Eilen alkoi sähköhoito. Jos jotakuta kiinnostaa, niin voin yrittää kirjoitella hoidosta.


Ensimmäinen kerta oli pelottava. Mua itketti. Joku mukana olleista otti kädestä kiinni ja silitti. Tunsin itseni pieneksi ja yksinäiseksi.


Herätessäni olo oli sekava. Ohimoihin sattui. Itketti ja taas joku vakuutteli, että kaikki on hyvin. Jalat tuntuivat huterilta.


Tänään lihaksia on särkenyt, erityisesti selkää, kaulaa ja niskaa. Huomenna on edessä toinen hoitokerta. Ei pelota yhtä paljoa. Jopa odotan, että saan hetkeksi tajun kankaalle. Ei tarvitse suorittaa, ei ajatella.

2 kommenttia:

  1. mua kiinnostaisi kuulla! että jos vain jaksat... :----)
    lisäksi kysymys: muistelisin lukeneeni että dissosiointi on este sähköhoidolle. muistelisin myös että sullakin on ollut dissosiointia(?). puhuttiinko siitä mitään kun hoitoa pohdittiin?

    hurjasti tsemppiä! toivottavasti saat avun ♡

    VastaaPoista
  2. Ei ollut puhetta tuosta. Pikainen googlettelu kertoi, että dissosiatiivinen identiteettihäiriö voi olla este, mutta sitä minulla ei ole.

    VastaaPoista

Pienikin kommentti on suuri ilo.