sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Naamio

Piirsin! Jouduin vähän miettimään jakaisinko tämän teille vai en, sillä nettiin kun jotain laittaa, niin omistusoikeuden säilyminen on vähän niin ja näin. Tai siis totta kai tekijänoikeus on, mutta eihän ihmiset sitä aina noudata. Ei sillä että joku mun kuvia edes jaksais kopioida. Siltä varalta että joku jaksaa ja haluaa käyttää tätä kuvaa jossakin yhteydessä, annan kuvalle Creative Commons -lisenssin.Toisaalta tänne postaaminen tarkoittaa sitä, etten voi anonymiteetin säilymisen takia jakaa kuvaa missään muualla.

Kuitenkin, tässä kuva. Tausta on vähän raidallinen, koska mulla oli vaan tuo yksi musta kynä eikä sellaista leveämpää, jolla olisi hyvä värittää taustaa. Pointtina on kuitenkin enemmän terapeuttinen piirtäminen kuin taiteen luominen, joten menköön. Ostin kokonaisen luonnosvihon, että voisin piirtää ajatuksiani. Tykkään käyttää paljon vertauksia kirjoituksissani - kuten ehkä olette huomanneet - ja monet niistä sopivat piirrettäviksi. Tämä on aika kliseinen aihe, mutta kai siitä oli turvallista aloittaa. Kuvassa hämärästi näkyvät suorakulmiot ylä- ja alaoikealla ovat piilottamassa signeerausta (aioin sen ensin ylös, mutta sitten peitin tuolla mustalla, ja kuitenkin näkyi läpi), sillä sen tuttuni tunnistavat. Mulla on vaan Paint eikä mitään hienoa ohjelmaa, millä noi ois voinu blurrata.


Creative Commons -lisenssi
Tämän teos teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton -lisenssi. Mikäli kuvaa käytetään, tekijänä on mainittava minut ja linkki/osoite alkuperäiseen kuvaan eli tähän postaukseen. Arvostaisin myös, että kuvan käytöstä mainittaisiin minulle.



Kertokaa ihmeessä mitä tykkäätte (ja julkaisenko lisää, jos tulee piirrettyä). Itse en ole ihan täysin tyytyväinen tähän. Ensinnäkin tuo naamio ei ole sillä tavalla täydellinen kuin haluaisin (ja mä vielä sotkin sen, kun kädellä pyyhkäisin juuri väritettyäni huulet). Lisäksi nuo todelliset kasvot eivät näytä sillä tavalla inhottavilta kuin haluaisin. Tykkään kuitenkin hiuksista oikealla puolella ja jonkin verran noista veri/lima/whatever-rihmoista. Siihen nähden kuinka kauan aikaa on siitä, kun olen viimeksi tehnyt piirustuksen kunnolla valmiiksi, olen aika tyytyväinen.

Tänään on ollut mättöpäivä. Ihan tietoisesti valittu sellainen. Olen syönyt ihan hitosti, ja nyt illalla/yöllä liika sokeri kostautui sydämentykytyksinä. Ei kai pitäisi mättää sokerilla. Ensi kerralla mäkkiruokaa? Ajatuksissani on ihan ok, jos kuutena päivänä viikossa syön 1000-1500 kaloria, ja yhtenä mätän mitä vaan. Maanantaiaamuna voin olla kotona yksin, joten ehkä otan huomenna illalla kuituvalmiste-laksan (käytännössä kuivattua ja hyvin tiivistettyä viikunaa), jos huomenna on vielä jotain turvotusta tältä päivältä.

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja voimakas kuva! Olisi mielenkiintoista nähdä jatkossa lisää kuviasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Julkaisen kuvia silloin kun tulee piirreltyä.

      Poista

Pienikin kommentti on suuri ilo.