maanantai 30. syyskuuta 2013

Kuoppia tiellä

Tänään ruokajutut on mennyt totaalisen pieleen. Tulin kotiin vähän ennen kuutta, ja sitä ennen olin saanut kroppaani alle 200 kaloria, ja nekin kahvista ja kofeiinipitoisista juomista. Ja yhdestä suklaapalasta, kun sen sai kahvin kanssa.

Söin normiruokaa ihan tavallisen annoksen. Nyt olen syönyt suklaata ja donitsin, ja kaksi donitsia odottaa vielä. En tiedä syönkö ne. Ahdistaa, kun en osaa toimia paremmin. Päivällä pitäisi syödä, ettei illalla tarvis ahmia. Mutta pelkään, että ahmin joka tapauksessa, joten yritän hillitä kokonaisruokamäärää päivän syömättömyydellä. Tämä ei toimi, mutta pelkään normaalia syömistä. Pelkään terveyttä, pelkään identiteetin puutetta, pelkään oikeita ahdistuksen aiheita, pelkään ajatuksen vapautta, pelkään, pelkään, pelkään.

//Edit: En viitsi uutta postausta tehdä vain tämän takia. Uutta Within Temptationia. <3

Sharon on ihan liian kaunis.

4 kommenttia:

 1. Mun syömisrytmi muuttui parempaan suuntaan kun aloin syömään parin-kolmen tunnin välein. Leipää pääasiassa kun muuhun ei ole varaa. Paino ei kyllä ole tippunut, mutta olo on jossain määrin tasapainoisempi eikä tule syötyä kerralla ihan mahdottomia määriä. Eikä oikeastaan haittaa jos vähän illalla lipsahtaa syömään jotain ylimääräistä. Ainakaan ei niin paljoa kuin silloin jos on koko päivän syömättä.

  Tosin en tiedä miten helppoa se on tehdä tarkoituksella. Vahingossa se ainakin onnistui ihan hyvin.
  + auttaa ihan hemmetisti kun ei ole rahaa ostaa karkkia. Tai vaihtoehto on karkkia vaiko leipäpussi+tuorejuusto+kinkku

  Mutta terveellinen syöminen, oikean kokoiset annokset. En ole oikein varma mitä ne tarkoittavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä ihan oikeassa. Joskus on vaan vaikea toimia niin kuin tietää oikeaksi. Jostain syystä fiksut ehdotukset herättää mussa sellaisen itsepäisen enkä-tyypin.

   Poista
 2. Tiedän miltä susta tuntuu...Voimia!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti on suuri ilo.