torstai 9. kesäkuuta 2016

Ect:n sivuvaikutuksia

Ect on tehnyt mun olosta paljon mukavamman, mutta sivuvaikutuksiakin on. Tässä niistä joitain.


Päänsärky iskee jokaisen hoitokerran jälkeen. Toisaalta mä olen jo valmiiksi hyvin tottunut migreeneihin, joten tämä ei ole mitään uutta.


Tilan ja karttojen hahmottaminen on vaikeaa. Tuntuu kuin olisin jatkuvasti ihan uudessa paikassa. Tämä on kummallista, koska yleensä ymmärrän karttoja ja tilaa hyvin.


Tutut tavarat tuntuvat uusilta.


En muista käymiäni keskusteluja. Saatan lukea jonkun lähettämäni fb-viestin ja se tuntuu ihan vieraalta.


En muista tavaroiden paikkoja. Pitäisi siivota, mutta tavarat menevät hukkaan, jos laitan niitä pois.


Tavallaan ei tee mieli viillellä. Tavallaan, koska se ei kuitenkaan tunnu ajatuksena vastenmieliseltä, mutta tarvetta ei varsinaisesti ole.


Tutut paikat tuntuvat vieraille. Ehkä tämä johtuu siitä, että olen tottunut katselemaan paikkoja tietyssä mielentilassa ja nyt olo on erilainen.


Kirjoittaminen tuntuu vaikealta ja vieraalta. Ehkä tässä on sama kuin viiltelyssä - ei ole samanlaista tarvetta. Teen paljon enemmän kirjoitusvirheitä, en tiedä miksi.


Muistikuvat viimeiseltä parilta viikolta ovat hyvin hatarat. Tämä tosin oli oletettavissa.


Kaikesta huolimatta tämä tuntuu olevan sivuvaikutusten arvoista. Haluan taas nähdä ihmisiä ja tehdä asioita. Ja ihanaa, että on lomakin, saan totuttua näihin "uusiin" aivoihin. Ja kaipa ne vanhat aivot jossain vaiheessa palaavat. Toivon vaan, että en unohda tätä koko kesää. Toivon, että muistan sähkön auttaneen, jos mieliala kääntyy taas laskuun.


En kadu tätä ratkaisua. Mä saan taas elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienikin kommentti on suuri ilo.