maanantai 3. maaliskuuta 2014

Nukkumassa pohjalla

Eipä ole jatkunut päivä paljon aamua paremmin. Nousin sängystä, söin herkkuja, kävin oksentamassa niistä osan ja palasin syömään lisää. Väsytti reilun kymmenen tunnin yöunista huolimatta, ja nukuin kahden ja puolen tunnin päiväunet. Muutaman sähköpostin olen saanut tänään lähetettyä hankkiakseni apua ja edistääkseni koulujuttuja, mutta siinäpä se. Tarkoitus oli poistua kotoakin, mutta sitä ei kuitenkaan tapahdu. En tiedä onko tämä tavallista paskempi päivä, mutta viikonloppuna oli hyvä olla, joten tämä pudotus tuntuu raskaalta. Itsesääli ja itsensä haukkuminen vaihtelevat. Onko kaiken takana masennus vai laiskuus?

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuo vaikuttaa ilmiselvältä masennukselta. Et ole laiska, vaan väsynyt ja sulla on oikeus olla väsynyt. Älä turhaan soimaa itseäsi, masennus on siitä paskamainen sairaus kun se vaikuttaa toimintakykyyn niin suuresti...Eikä moni ulkopuolinen ymmärrä ollenkaan, mistä siinä on kyse vaan tuomitsee helposti masentuneen laiskaksi, jne. En osaa lohduttaa muuten kuin sanomalla kliseisesti, että pimeintä on juuri ennen aamunkoittoa. Voimia kovasti toivon sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Pelkään vaan käyttäväni paskaa oloa tekosyynä ja liioittelevani tuntemuksiani. Luulen, että väsymys johtuu osittain myös lääkkeistä. Tietenkään en voi olla varma. Toivoisin edes muutamaa parempaa hetkeä päivään, että saisin tehtyä opiskelujuttuja vähän.

      Poista

Pienikin kommentti on suuri ilo.