torstai 7. marraskuuta 2013

Ruoka-ahdistus

Tänään pitäisi olla rohkea, hymyilevä, selkeä, hoitaa asioita, vaikuttaa fiksulle ja kiinnostuneelle. Tänään pitäisi jaksaa ajatella selkeästi ja työntää kaikki paska johonkin piiloon. Tänään pitäisi siis syödä hyvin, että jaksaisi kaiken tuon.

Joskus sanoin, etten voi olla oikea syömishäiriöinen, koska ruoka ei ahdista mua. (Ja onhan mulla monta muutakin syytä väittää, että olen terve.) Se on alkanut ahdistaa. Kaupassakäynti kestää ikuusuuksia, koska valitseminen on niin vaikeaa. Alkuperäisistä ostoaikeista on vaikea joustaa. Tänään lounaaksi kelpasi soijajugurtti ja omena. Ei aamupalaa. Seuraavan kerran ruokaa joskus kolmen-neljän tunnin kuluttua. Ellei ala heikottaa. Tämä siitä huolimatta, että tiedän tänään tarvitsevani enemmän. En vaan saa ostaa kahvilasta leipää. (Enhän mä saa laskettua sen kaloreita varmasti! Enkä muutenkaan syö leipää juuri ikinä.)

Mutta paino ei ole noussut. Tunnen lonkkaluuni paremmin. Rintalasta alkaa näkyä enemmän. Bmi alle 22. Olen siedettävän näköinen, vatsa ei ole ihan valtava. Lantionympärys on taas pienimmillän. Vanhat rintsikat on isoja. Nämä asiat pitävät mielialan kohtuullisella tasolla.

4 kommenttia:

 1. <3 koita syödä normaalisti, ei se painoa nosta, tiedän, se on vaikeaa, voimia <3

  VastaaPoista
 2. Silloin kun ihminen tunnistaa ja myöntää asian, voi paraneminenkin alkaa. On hienoa, että voit myöntää itsellesi, että syömisestä on tullut ongelma.

  SInun tulisi saada jostakin ohjeet syömistä varten. Viisi ateriahetkeä per päivä ja suositukset mitä kuuluu mihinkin hetkeen. Kaupankäyntiä varten tee lista itsellesi ja pysy siinä.

  Olet sopiva juuri itsenäsi. Laihuus = onni. En usko tuohon yhtälöön. Onni on ihmisiä, joista välittää ja jotka välittävät sinusta, sekä mielekästä tekemistä.

  t. Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En taida juuri nyt olla mieleltäni sellaisessa tilassa, että pystyisin vastaanottamaan neuvoja. :/

   Poista

Pienikin kommentti on suuri ilo.