maanantai 2. syyskuuta 2013

Smoothie-päivä

Vihdoinkin päivä, jota en aloittanut laiskottelemalla. Yritän korvata viikonlopun mättöruokia, joten tein litran verran smoothieta vihanneksista, marjoista ja hedelmistä. Toivon että se riittää päivän ruuaksi, illemmalla syön sitten vielä pinaattikeittoa. Aika nestemäiseen ja kuitupitoiseen ruokailuun siis pyrin tänään. Tämän aamun paino oli vielä reilu puoli kiloa enemmän kuin viime viikon alin, ja toivon että huomiseen mennessä olisin pudottanut sen. Tällä viikolla mulla on tavallista vähemmän päiviä, jolloin ruokailut on täysin mun valittavissa ja mahdollisimman vähän muiden nähtävissä, joten yritän elää kontrolloiden ne päivät jotka voin. Huomenna on onneksi aika kiire, joten en ehdi ajattelemaan ruokaa koko ajan.

En voi pitää kunnon mättöpäivääkään tällä viikolla, koska muutaman päivän olen sen verran ihmisten kanssa, että joudun syömään normaalisti, ja koska en halua huomauttelua en viitsi syödä mättömääriä (vaikka varmaan siihen suuntaan lipsun, tiedän että ruokaa on tarjolla enemmän kuin tarpeeksi). Näitä "normaaleja" päiviä on sen verran paljon, että kaikki muut pitää käyttää kontrolliin. En usko laihtuvani tällä viikolla, mutta en halua myöskään lihota.

Olen saanut myös vähän velvollisuuksia hoidettua, noin kolmanneksen-puolet tämän päivän hommista. Se mitä tein ei ollut mikään erityisen vaikea homma, mutta vaati multa kuitenkin paljon keskittymistä ja energiaa. Samaan aikaan piti kuitenkin yrittää vaimentaa ahdistuksen taustahäly ja tunne siitä, etten ole tarpeeksi hyvä. Vielä pitäisi tehdä vähän hommia ja siivota. Lenkillekin olisi kiva lähteä. Täytyy vaan kerätä keskittyminen uudestaan. Tuntuu vaikealta, kaikki hoidettavat asiat pyrkii yhtäaikaa mun ajatuksiin. Smoothie-ruokailu hieman hiljentää hälinää päässäni, mutta ei välttämättä ihan tarpeeksi. Ahdistus ei ole kovin kaukana. Tämä kirjoittaminen tuntuu tuovan sen nyt lähemmäksi, joten eiköhän tässä ole tarpeeksi postausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienikin kommentti on suuri ilo.