sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Helpompaa

On ollut muutama parempi päivä. Keskiviikko oli raskas, mutta sen jälkeen ei ole ollut ihan yhtä paha olla. Luulen, että asiaan vaikutti se, että sain keskiviikkona hieman tukea opiskeluuni. Sama juttu kuin viimeksi, kun oli muutama parempi päivä.

Torstaiaamu alkoi aamupalan oksentamisella, mutta päivä parani aavistuksen, ja sain jopa tunnin verran opiskeltua. Perjantaina oli vaikea nousta ja alkaa tehdä mitään - suihkussakin makasin lattialla jonkin aikaa. Kuitenkin liikkeelle päästyäni sain luettua opiskelukirjallisuutta puolitoista tuntia.

Viikonloppu on ollut ok, vaikka ruokahalu on ollut vähän heikko. Mikä tahansa sokerinen tai vehnäpullamössö menee, mutta oikeaa ruokaa ei kiinnostaisi syödä. Väsymystäkin on jonkin verran. En osaa sanoa johtuuko se lääkkeistä vai jostain muusta.

Huomiselta toivon, että jaksan kellojen siirtymisestä huolimatta nousta ajoissa, ja ettei kotoa lähtemiseen menisi kolmea-neljää tuntia. Reilu parin tunnin opiskelu olisi hienoa, neljä tuntia olisi jo ihan loistavaa. Toivotaan parasta.

Ensi viikolla on edessä vaikka mitä hoidollisia juttuja. On psykiatrikäynti, terapia, opintopsykologin pitäisi ottaa yhteyttä ja lisäksi käyn vielä yhden ihmisen kanssa juttelemassa. Sitten olisi omia hoidettavia asioita, vähän töitä ja opiskellakin pitäisi. Toivottavasti voimat riittää.

2 kommenttia:

  1. Kyllä sun voimat riittää!:)<3 haaveilen noin ohjelmarikkaasta elämästä millaista sullakin on, mietipä sitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heikosti ne riitti. :/ Olisi hienoa, jos kunkin elämä olisi niin täynnä ohjelmaa kuin itse kaipaa ja jaksaa.

      Poista

Pienikin kommentti on suuri ilo.