perjantai 15. marraskuuta 2013

Taideideoita?

Blogissa on kohta kaksisataa postausta! Ajattelin, että voisin tehdä jotain taidejuttuja (piirustuksia, maalauksia, kollaaseja..) postaukseen numero 200. Tällaisia olen täällä aiemmin julkaissut. Mahtaisiko teillä lukijoilla olla jotain ideoita tai toiveita siitä, mitä tekisin?

Pikaiset kuulumiset: tämän viikon kaikkina arkipäivinä on mennyt noin 1500 kaloria, tänään en ole laskenut. Hieman meinaa ahdistaa, mutta yritän ajatella, ettei yksi päivä voi vielä lihottaa. (Paino oli tänään aamulla ihan jees.) On ollut hyviä ja huonoja juttuja, toivon että ensi viikosta tulee kohtuullinen. Paljon olisi tehtävää. Haluaisin kovasti löytää paskaduunia kivempia rahanlähteitä, pitäisi vain uskaltaa ja jaksaa hakea. Nyt on ihan kohtuullinen olo, vaikka tämän illan sokerimättöjen takia kroppa tuntuu levottomalta. Toisaalta kiva ettei aina heikota. Pelkään vaan, että sydän heittää lisälyöntejä tämän takia, se ei ole kivaa.

Loppuun vielä video, koska se nauratti mua. Erityisesti kohdat 1:14-1:24 ja 2:00-2:10.


//Edit: Vielä kuva, koska sekin nauratti:


Kuva täältä.

4 kommenttia:

  1. Kerro, miten saan näkymmää omalla sivulla videon tuollai ko sie.... En ossaa :(

    Tee kuva minuuesta, ittestäs; siitä kuin näät oman kehosi ja mielesi. Käytä luovuutta, elä perinteistä ihmispiirrosta. Kuvaa kasvos vaikka aurinkona, jos koet tuovasi hymylläsi auringon muille - ehkä lähinnä abstraktityö josta löytyy siun psyykkinen ja fyysinen minä-kuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haastavasta ideasta!

      Videon lisääminen: Bloggerin tekstieditorissa on rivi kuvakkeita otsikkokentän ja varsinasen tekstikentän välissä. Eräs kuvista on klaffitaulu. Kun siihen vie hiiren päälle tulee teksti "lisää video". Klikkaa kuvaketta, jolloin aukeaa pop-up ikkuna. Vasemmassa reunassa on lista mahdollisista tavoista lisätä video. Valitse "Youtubesta", jolloin voit kirjoittaa hakukenttään haluamasi hakusanan ja valita haun tehtyäsi videon listasta. Itse etsin videon yleensä ensin Youtubella ja sen jälkeen käytän Bloggerissa hakusanana videon otsikkoa.

      Videon voi lisätä myös kopioimalla sen koodin Youtubessa (videon alta share -> embed) ja lisäämällä Bloggerissa tekstiin niin, että vasemmasta yläkulmasta valitsee Luo-napin vierestä HTML-napin, ja lisää videon koodin varsinaisen tekstin koodin sekaan. Takaisin normaalinäkymään pääsee klikkaamalla luo-nappia. Tällä vaihtoehdolla voi muuttaa sitä, minkä kokoisena video näkyy.

      Poista
    2. Kiitos! :) Koitahan käyttää haaste hyväksi ja näytä meille, mitä sait aikaan! tsemppiä!

      Poista
    3. Käytin, parin postauksen päästä näette. :)

      Poista

Pienikin kommentti on suuri ilo.